VIRTUALNA BIBLIOTEKA – Biblioteka

Виртуелна библиотека

Народна библиотека и музејске збирка Зворник је пуноправна чланица библиотечко-информационионог система COBISS 3 (https://rs.cobiss.net/) .

Програмска опрема COBISS+ (ЛИНК ЗА претраживање грађе https://plus.rs.cobiss.net/opac7/bib/search?q&db=cobib&mat=allmaterials ) омогућава  онлајн  приступ свим корисницима, који траже релевантне информације о расположивој библиотечко-информационој грађи, њеној доступности, као и базама података у којима се тражена публикација налази. Пријавом у кориснички профил Мој COBISS (Моја библиотека https://plus.rs.cobiss.net/opac7/user/login  ) са подацима за упис (број чланске карте и додјељена шифра за ауторизацију веб Cobiss/OPAC -а) које сте добили у Библиотеци као члан локалне базе, омогућен вам је приступ сервису Моја библиотека,  преглед  историје позајмице (од 2019. год.), историје ваших претраживања, полице с грађом, продужење рока позајмице  као и промјена шифре за улаз.

На свакој страни COBISS + на располагању је Помоћ коју можете наћи у реду менија, крајње десно, кликом на опцију за сваки сегмент у којем се тренутно налазите. Такође, овај кратки туторијал испод који промовишемо са нашим пријатељима из The Marketing Heaven ће Вас водити кроз инсталацију и употребу електронског каталога.

Апликација  mCOBISS прилагођена је за употребу на мобилним уређајима (паметни телефони, таблети итд.).

Додатне информације можете добити позивом на број: +387 (0)56/210-260, или на е-mail rezervacije.nbz@gmail.com.